At tage sig godt ud til fest og hverdag

De fleste mennesker kan godt lide at klæde sig pænt på når de skal til fest eller det er måske mere korrekt at sige, at de fleste mennesker gør det. Der er mange (og specielt mænd) der helst ikke tager skjorte og slips på når de skal ud men hvor deres koner siger at de skal. Det gælder specielt omkring juleaften og nytårsaften.

Det interessante er, at der findes en masse flotte skjorter til mænd og også til en overkommelig pris. Personligt har jeg netop forelsket mig i skjorter fra billeshirts.com, hvilket egentlig var lidt af et tilfælde. Jeg var på en livsstilsmesse hvor jeg så standen med skjorter og pludslig så jeg en stand med netop dette mærke. Det var ikke noget jeg kendte, men da jeg går meget op i kvalitet, så kunne jeg se på lang afstand at det var der tale om her.

Så spørgsmålet var naturligvis hvad det ville koste at købe disse skjorter. Normalt er jeg vandt til at betale over 1000 kroner pr. stk og det kan godt være at det er mig der er nærig, men jeg synes det er dyrt for et stykke stof med knapper. Så da jeg hørte at disse kostede omkring 700 kroner stykket, var det pludselig interessant at kigge nærmere på.

Det var ejeren selv der stod på standen og vi fik os en god sludder omkring hvordan de blev produceret. Så er du en af de koner derude som siger at de mand skal tage skjorte på til fest, så er her altså et interessant sted at kigge lidt nærmere og til en rimelig pris.