Den maksimale effekt

Der går ikke mange dage hvor jeg ikke finder minimum en enkelt webshop eller en anden form for online forretning, som har problemer med deres hjemmesider. Det kan være sider der ikke længere eksisterer, billeder der ikke bliver vist, priser der ikke passer eller en eller anden tosset ting som bare ikke er som det skal være. Normalt ville jeg måske ikke lægge mærke til det, men da jeg arbejder med online markedsføring, så er det nok en arbejdsskade.

Mange gange har jeg lyst til at skrive eller ringe til den pågældende webshop, men det ville tage alt for meget af min tid og jeg ville i bund og grund ikke få noget ud af det andet end at være flink. Det er selvfølgelig fint nok, men jeg skal også leve af et eller andet og penge kommer normalt ikke ud af den blå luft.

Så i stedet vælger jeg bare at glemme, at jeg har fundet fejlen og giver mig i kast med nogle andre ting. På et eller andet tidspunkt vil de forhåbentligt opdage at der er noget galt på deres side. Og går de ikke, så overlever de nok alligevel.