Uroen der truer omkring Iran

Nu har jeg ikke fulgt så meget med i medierne og jeg er ikke helt sikker på hvad USAs ide er med at sende en masse styrker til Iran for at skræmme dem. Ikke at jeg synes det er en dårlig ide at bede folk holde om med at producere atomare våben, men der er mange forskellige tilgangsvinkler til det.

Om der kommer noget godt ud af det skal jeg ikke kunne sige, men lige nu kan vi i hvert fald se, at en større og større post på budgettet skyldes de stigende fyringsolie priser. Fra at koste under 10 kroner pr. liter inklusiv afgifter er vi nu et godt stykke over og det er altså noget der kan ses i de fleste menneskers budgetter.

Heldigvis har vinteren været lun i forhold til de tidligere år og derfor har det ikke været nødvendigt at varme lige så meget op, men hvis næste år kommer til at lige de foregående, så bliver det ekstremt dyrt for rigtig mange mennesker.

Alternativet er at vi vælger at skifte fra at bruge olie til at bruge en anden form for opvarmning, men regeringen pønser også på at lægge afgifter på brændeovne og dermed fjerne en stor del af grunden til at varme op ved hjælp af den energikilde. Måske vi bare bliver nødt til at vende os til at der skal afgifter på alt så længe staten ikke er i stand til at drive en forretning hvor man bruger færre penge end dem man tjener. Det er skræmmende at det overhovedet er lovligt at drive et land på den måde.